Mestre Railson

Capoeira

Sul da Bahia Danmark


                                                                Mestre Railson

Railson Carmo Domingues blev født d.15. oktober 1967 i Arraial d'Ajuda, en lille fisker landsby i den sydlige del af Bahia, Porto         Seguro kommune.

Hans første kontakt med Capoeira var i Porto Seguro i en alder af elleve år vejledt af hans far. Læreren var Master Estrella, født i Canavieiras. Efter at have trænet med ham i nogle måneder lukkede skolen, men gav Railson mulighed for at træne for sig selv i Arraial D'Ajuda.

 

Det blev starten på capoeira i Arraial for Railson, som var vandt til at undervise på improviserede steder som baggårde og strande ...

Mestre Railson

På en tur til byen Belo Horizonte besøgte han mange Rodas og skoler og fik bekendtskab med

Master Mao Brancas skole. Han identificeret med dette arbejde og trænede i Belo Horizonte i et stykke tid. Dette var, hvordan hans læring med Master Mâo Branca startede.


Den 12 okt 1987 åbnede han sin egen skole, det første kulturelle Capoeira rum i Arraial d'Ajuda. Han rejste rundt i hele Brasilien, deltog i events og tog til Belo Horizonte  mindst én gang om året for at uddanne sig og tilpasse sine teknikker. I 1990 organiserede han sin første Batizado i Porto Seguro, hvor han modtog fra sin mester en Professor grad- det blå bælte.


I 1992 modtog han Contra-mestre grad i Belo Horizonte, og i 1995 fik han sin 1 Mester grad også i Belo Horizonte, i det første internationale arrangement af koncernens Capoeira Capoeira Gerais.


I 1998 døbte han sin egen gruppe, i ånden af "ECCAGE" (almen kulturel Capoeira skole), og gav den navnet "Capoeira Sul da Bahia." Samme år åbnede han sit andet Kulturelle Capoeira rum i Porto Seguro.


I 2005 åbnede han sit tredje Kulturelle Capoeira rum i nabolaget Santiago i Arraial D'Ajuda, bestemt til socialt arbejde for de fattige samfund.

Samme år modtog han sin 2 Mester grad (hvid og gul bælte) i Belo Horizonte i 2. Internationale Capoeira begivenhed hos Capoeira Gerais.


Railson har 29 års Capoeira praksis og tyve af dem som lærer. Han har ved siden af sit arbejde i Arraial D'Ajuda  et tæt samarbejde og tilknytning til hans mange elever der underviser  for Capoeira Sul da Bahia  gruppen i  mange forskellige lande og 15 byer i Brasilien. Han rejser hvert år rundt verden rundt for at deltage i Batizados og events.Kontakt: http://www.capoeirasdb.com.br